• Fülöp Attila: Magyarországon csaknem 50 százalékos a megváltozott munkaképességű emberek foglakoztatási rátája

    Magyarország 2010-ben még az egyik legrosszabbul teljesítő ország volt az EU-n belül a megváltozott munkaképeségűek foglalkoztatása alapján, az akkori 18 százalékos foglalkoztatási ráta azonban mára csaknem 50 százalékra nőtt.

    Tovább
  • Az Ukrajnának folyósított támogatást nyomon kell követni

    Magyarország fontosnak tartja az Ukrajnának folyósított támogatás felhasználásának fegyelmezett és szigorú ellenőrzését, nyomon követését - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban. 

    Tovább
  • Felhívás - Diplomataképző Program

    A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára.

    Tovább
  • A Tanács a gazdákat segítő egyszerűsítési csomagot fogadott el a márciusi ülésén

    A Tanács a Közös Agrárpolitika követelményeit egyszerűsítő csomagot fogadott el, ezenkívül az agárminiszterek az agrárpiacok helyzetét vitatták meg március 26-i brüsszeli ülésükön.

    Tovább
  • Ambiciózus foglalkoztatási és szociális menetrendre van szükség az új intézményi ciklus alatt – üléseztek a foglalkoztatási és szociális miniszterek

    A Foglalkoztatási, Szociális, Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi (EPSCO) Tanács 2024. március 11-ei ülésén a magyar delegációt Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár vezette. 

    Tovább